Reviews klanten

..... want iedere foto vertelt een verhaal .....

Jolanda Van Toorn 
(20 juni 2023)
Een hele fijne fotoshoot gehad met de familie buiten in de natuur.
Eveline heeft ons heel goed op ons gemak doen voelen, ze nam alle tijd. We hebben er hele mooie foto's en een fijne herinnering aan over gehouden. Zeker aan te raden !
Nathan Patrie
(3 juli 2023)
Enorm veel waardering voor Eveline. We werden meteen gerust gesteld en voelden ons echt op ons gemak.
Wij zijn benieuwd naar de foto´s.
Dikke merci om bij onze dag aanwezig te zijn. Dikke pluim voor wat designfotografie allemaal gedaan heeft.
Misschien tot een volgende gelegenheid!!
Tiffanie Coffyn
(18 juni 2023)
Ik citeer wat ik naar Eveline stuurde de dag na onze trouw.
“ Beste Eveline ,
Je maakt wekelijks huwelijken mee , je bent het ergens wel gewoon, al die emoties , telkens een nieuw bruidspaar en hun Entourage… het is je job. Maar voor ons waren jullie precies geen fotograaf , maar deel van het geheel, deel van onze bende. Een super toffe madam, en we voelden ons zo goed bij jou, dat onze “schuwte” voor foto’s verdween. We voelden ons geen zoveelste koppel in de rij, je hebt onze mooie dag zoveel mooier gemaakt. Oprecht een warme warme Merci voor je aanwezigheid, spontaniteit en professionaliteit.❤️”

Voila… moesten jullie nu nog twijfelen, gewoon doen, ze maakt je dag nog perfecter !
Daria
(5 mei 2023)
Wij hebben serieus de jackpot gewonnen met deze fotograaf tijdens onze trouw!
Eveline iszeer professioneel en positief! Ze luistert heel goed, maakt super mooie foto's, creërt een aangename/comfortabele sfeer tijdens de shoot en helpt met poseren (gelukkig, want zowel mijn man als ik zijn daar van nature absoluut niet goed in)!

Eveline, bij deze willen wij je nogmaals bedanken voor de fantastische ervaring!
Sedat Turkoglu 
(20 februari 2023)
2 super geweldige dames. Zowel de moeder als de dochter waren top ! Ik en mijn vrouw hebben geen enkele negatieve opmerking over deze 2 geweldige top fotografen. Afspraken die gemaakt zijn , zijn volledig nageleefd. Foto's zijn top genomen .. We zijn super content over deze duo. Moesten we nog een reportage willen voor eender wat....we hebben alvast haar kaartje...Design Fotografie.
EEN AANRADER. Dank U wel Eveline. Mvg Sedat&Cindy
Julie Cuypers 
(25 januari 2023)
Spontaan en vlotte foto's.
Heel snelle service en makkelijk te contacteren . Wij zijn zeer tevreden met de resultaten
Francois Valkenborghs
(15 februari 2023)
Het was een fijne ervaring om met Design Fotografie een fotoreportage te laten maken... merciekes hiervoor... en ook héél mooie foto's al eindresultaat
Kelly Vanbilzen
(10 januari 2023)
Fotoshoot gehad met ons hondje. Ondanks hij niet stil zat toch prachtige foto's van hem en onze dochter!! Dank je wel hiervoor!
Bianca Seuntjens
(2 december 2022)
Super tevreden! Heel vriendelijk, komt haar afspraken na, heel sociaal,… een echte aanrader voor een huwelijk!
Eduard Goetghebeur
25 september 2022
Een aanrader. Naast het feit dat Eveline een zeer innemend persoon is is ze ook een krak in haar vak. Haar foto’s zijn stuk voor stuk pareltjes die ze op het juiste moment weet vast te leggen.
Femke De Maeyer
(15 augustus 22)
Een fotoshoot om nooit te vergeten! We zijn super tevreden van de foto’s en de fotoshoot zelf. Echt een aanrader!!!

Vera Corstjens (17 mei 22)
Wat een leuke ervaring gisteren!
We hebben erg genoten met het gezin tijdens de relaxe fotoshoot!
Dank je wel Eveline voor je spontane en warme houding, we voelden ons helemaal op ons gemak. Tof ook dat onze puppy mee op de foto kon.
Heel graag tot een volgende keer!
Carine Van Hout (5 augustus 22)
We kregen voor ons huwelijk 2 prachtige fotografen die ons ontspannen voor de camera kregen, vanaf de eerste tot de laatste minuut. Zeer professioneel, spontaan, bekommerd, medelevend, liefdevol en super-vriendelijk. Volgens onze normen bezorgden ze ons meer dan verwacht. We hadden meteen een zeer goede klik, een band van wederzijds vertrouwen, .. Ik had nooit gedacht dat er iemand zulke ontspannen foto's van ons (van mij.. als stresskip!!) kon maken. Hartelijk dank nogmaals!!
Ineke Convents (2 maart 22)
Zo blij met dit cadeau dat we gekregen hebben. Het was een koude vriesochtend maar de mooie herinneringen en foto's waren het meer dan waard. Eveline stelde ons onmiddellijk op ons gemak en heeft voor ons dan ook geleid tot een heel erg mooi resultaat. Haar interactieve manier van werken met mensen die nooit voor een lens staan was alleen maar positief :-)
Alicia Snelders (30 juni 22)
Jullie zijn zo'n aangename, lieve, fijne mensen. Dankzij jullie waren we helemaal relaxed en op ons gemak gesteld. We hebben prachtige foto's teruggekregen. Duizend keer dank!

Dagmar Berkmans (21 november 21)
Mega leuke ervaring! Super veel gelachen en voelde ons echt op ons gemak. Je krijgt de foto’s ook heel snel wat zeker een pluspunt is
Els Klerkx 15 mei 22
Eveline heeft onlangs ons huwelijk gefotografeerd. We hebben haar leren kennen als een warme vrouw, die op haar eigen, toffe, spontane manier ons de hele dag vergezeld heeft. We hadden ons geen beter gezelschap kunnen voorstellen. Onopvallend lukte het haar om de mooiste momenten vast te leggen.
Emotioneel, grappig, gezellig, leuk, vrolijk, intiem, portretten, ... alles werden gefotografeerd. Ze heeft haar eigen leuke stijl die ons van in het begin aanstond. Vanaf het kennismakingsgesprek hadden wij een warm gevoel bij haar, en dat gevoel is niet weggegaan! Van het opmaken van de bruid tot het avondfeest, er is geen moment geweest waar we geen mooie foto van hebben! Dankzij de aanwezigheid van haar dochter konden zelfs de mooie momenten tussen mijn man (nu mag ik dat eindelijk officieel zeggen) en schoonvader vastgelegd worden.
We hebben mooi op tijd de vele foto's via een beveiligde website ontvangen. Nu enkel nog kiezen welke foto's we de allermooiste vinden om op te hangen in de woonkamer! Dat is nog de moeilijkste opdracht!
Eveline en Chiara, dank je wel om ons huwelijk zo mooi in beeld te brengen! Jammer dat we maar 1x trouwen, anders zouden we jullie zeker opnieuw vragen :).
Veel liefs, Brecht & Els.
Robrecht Verlinden (5 april 22)
Heel aangename en vlotte fotografe. Onze initiële afspraak zonder probleem kunnen verzetten naar een dag met mooier weer. Onze dochter voelde zich meteen op haar gemak bij haar, wat het resultaat ten goede kwam. Er was geen tijdsdruk. Een dikke aanrader om herinneringen voor het leven vast te leggen!
Kendra Lievens 13 mei 22
Deze keer namen we deel aan onze eerste zwangerschapsshoot! Opnieuw een hele fijne ervaring en een supermooie locatie (Lommelse Sahara). Onze lieve viervoeter werd ook steeds betrokken bij de foto's wat heel fijn was! Kortom opnieuw een heel warm moment met een fijne manier van werking waarbij je steeds jezelf kan zijn en dit voel je op elk moment! Top!
Evi Claes (23 juni 22)
Eveline legt de momenten op een natuurlijke, spontane wijze vast. Mooie herinneringen om te koesteren. Er is plaats voor eigen inbreng en niks is teveel. Een prachtige warme, vlotte dame. Heel fijn om mee samen te werken.
Veronique De Preter (1 juli 22)
Mooie herinneringen aan de familieshoot die ik kreeg als verjaardagscadeau. Eveline is een warme vrouw die iedereen binnen ons gezin op haar eigen spontane en warme manier wist te benaderen om ons samen snel, gemakkelijk en vertrouwd te laten voelen mét en voor de lens.
Geen gemakkelijke opdracht met 2 pubers ;) en een bende die niet graag voor de lens staat.
Nogmaals een dikke merci voor de mooie foto's!
Lieselotte Schoofs (29 augustus 21)
Een heel sympathieke vrouw. Brengt ons allen op ons gemak. Zéér snelle link naar de foto's! Geeft duidelijke informatie en staat zeker in ons lijstje voor de volgende gelegenheden.
Kendra Lievens (28 augustus 21)
Hele fijne shoot met onze viervoeter! Aangename manier van werken. Heel sneller service!! Naar de toekomst toe, boeken we graag nog eens een gepaste shoot!
Mieke Geboes (27 april 21)
Afgelopen zaterdag een leuke en professionele communie fotoshoot gehad in de Lommelse Sahara
Super fijne fotografe en wat een collectie professionele foto’s... de selectie zal moeilijk worden
Top! Een aanrader!
Nathalie (1 september 20)
Kreeg de shoot cadeau van men petekindje! Sowieso hou ik erg van foto’s een topcadeau dus
De sessie op zich was super leuk! Erg ontspannen sfeer, super lieve fotograaf, top resultaat... ben super blij ! Bedankt om ons zo te laten schitteren!
Back to Top