Biografie

..... want iedere foto vertelt een verhaal .....

Designfotografie als in Dierynck Eveline neemt de foto's hier.

Wie ben ik?
Opgegroeid in West Vlaanderen, getrouwd en mama van 3 girls. Momenteel woon ik in Leopoldsburg. Spring in het veld, enthousiast en positief ingesteld. Nieuwsgierig, attent en levensgenieter.

“Ik probeer in mijn werkstijl echt af te stappen van het klassieke poseer gedrag. Niet iedereen is een model, en dat hoeft ook totaal niet. Ik fotografeer mensen en ik probeer iedereen echt gewoon super snel op hun gemak te stellen.” 
Mijn insteek is actief, enthousiast en betrokken, en zo goed als uniek in Vlaanderen. 
De fotoshoots zijn geen klassieke “gebeurtenis”: ze zijn een beleving. 

Ik werk ondertussen ongeveer 10 jaar als professionele fotograaf, sedert 2018 als DEsign fotografie. Ik volgde gespecialiseerde opleidingen, waarbij één van de invalshoeken focust op het intiem en warm portretteren van mensen. Daarnaast blijf ik me permanent bijscholen.

“Mijn fotoshoots zijn altijd een actieve ervaring. Ik praat heel veel en luister altijd aandachtig naar de mens die voor me staat, en ik pik daar op in. Zo worden er unieke en spontane momenten gecreëerd. Voor mij zijn shoots geslaagd wanneer de mensen het zelf echt leuk vonden, wanneer ze verbaasd zijn hoe snel en gemakkelijk het eigenlijk ging, ondanks hun reserveringen of ongemakkelijkheid in het begin. Dan kan ik op foto vastleggen hoe de mensen echt zijn, en daarvoor doe ik het.” ​​​​​​​
Back to Top